Proiecte de case mici
Proiecte de case mici
Proiecte de case

Proiecte de case mici: tot ce ai nevoie in 30 mp, fara rate la banca

Daca apreciati acest articol, va invitam sa dati Like paginii noastre pe Facebook:

Proiectele de case mici nu iti vor oferi tot confortul pe care ti-l doresti si nici nu vei reusi cu ele sa te mandresti in fata prietenilor, insa iti vor asigura o viata ceva mai linistita, fara rate la banca pe 30 de ani.

Va prezentam probabil cel mai simplu si demn de luat in calcul proiect de casa mica pe care l-ati intalnit. Practic, in 30 de metri patrati avem un dormitor, un living, o bucatarie si o baie.

Proiect de casa mica plan, amenajare
Proiect de casa mica plan, amenajare

Planul acestei case mici de 5×6 m

Proiectul casei este unul simplu si usor de construit. Avem practic doua laturi de 6 si 5 m. In vecinatatea intrarii avem bucataria si livingul, apoi, spre spatele casei, dormitorul si baia.

Practic, cum intram in casa, in partea dreapta vom avea bucataria, intr-o camera de tip open space cu livingul. Astfel, in apropierea blatului de bucatarie se poate amenaja si o masa rotunda pentru a manca.

In latura opusa a camerei este amenajat livingul, acesta fiind compus dintr-o canapea, eventual extensibila, iar in fata o mini biblioteca pe care putem include un televizor.

Living case mici
Living case mici

In spatele canapelei, pe acelasi perete cu usa de la intrare, avem o fereastra dubla si inca o fereastra in stanga canapelei, pentru o buna luminozitate in camera.

Proiecte de case mici – dormitorul

Dormitorul acestei case mici este la randul sau micut, ce ofera strictul necesar. Mai exact, vorbim de un dormitor ce are o latura de 4 metri cu3 metri.

Imediat cum se intra in dormitor, pe partea stanga este montat un pat dublu, iar pe peretele opus este construit un dulap pentru haine. De asemenea, si dormitorul are in proiect doua ferestre, pentru o buna iluminare a camerei.

Dormitor proiect case mici
Dormitor proiect case mici

Baia este construita pe lung, avand niste dimensiuni aproximative de 3 m lungime cu 1,25 m latime.

Acest proiect de casa mica poate sa fie perfect atat pentru o singura persoana, cat si pentru un cuplu, daca amandoi isi doresc o viata ceva mai tihnita, cu propria gradina, departe de agitatia orasului.

Sau, la fel de bine, poate fi un proiect magnific pentru o casa micuta de vacanta, intr-un loc deosebit, in mijlocul naturii, unde sa evadezi din cand in cand. Daca ati vazut si alte proiecte de case mici interesante, va asteptam cu propuneri in sectiunea de comentarii. Va multumim!

Te invitam sa citesti si despre: Proiecte case din lemn foarte ieftine: locuinte de la 14.000 euro

Daca apreciati acest articol, va invitam sa dati Like paginii noastre pe Facebook:

Comentarii

Click aici pentru a lăsa un comentariu