Chifle umplute la cuptor
Gastronomie

Chifle umplute la cuptor cu carne de pasare

Daca apreciati acest articol, va invitam sa dati Like paginii noastre pe Facebook:

Va prezentam o reteta gustoasa si usor de realizat. Iata de ce ingrediente aveti nevoie pentru a face chifle umplute la cuptor cu carne de pasare.

Ingrediente:

  • 7-8 chifle
  • 200 grame rasol sau friptura de pasare
  • 2 oua fierte
  • o jumatate de litru de lapte
  • o lingura de faina
  • 50 grame de unt
  • 2 linguri cascaval ras
  • sare, piper
  • putin patrnjel verde tocat marunt.

Mod de preparare pentru chifle umplute la cuptor

Se decupeaza un capac la chifle si se scoate o parte din miez. Chiflele se asaza apoi pe o farfurie si se toarna in fiecare cate o lingura de lapte pentru a se inmuia putin.

Separat, intr-o craticioara, se prepara un sos alb din faina, unt si lapte, care se lasa sa se racoreasca, dupa care se amesteca cu carnea de pasare trecuta prin masina de tocat, cu verdeata, sare si piper, dupa gust.

Recomandare pentru tine: Cartofi umpluti, cu sos de smantana si carne de pasare

Cu compozitia obtinuta se umplu chiflele. Deasupra, in loc de capacel, se pute cate o felie de ou si se presara cu cascaval ras. Chiflele se asaza apoi pe o tava, unsa cu putin unt, care se introduce la cuptor, la foc potrivit, pentru aproximativ 25-30 minute.

Se servesc calde ca aperitiv.

Daca apreciati acest articol, va invitam sa dati Like paginii noastre pe Facebook:

Adaugă comentariu

Click aici pentru a lăsa un comentariu