Termeni si conditii

Site-ul Casefrumoase.ro realizeaza articole si stiri din domeniul amenajarilor interioare, oferite, in mod gratuit, publicului. Aceasta pagina va informeaza despre modul in care puteti folosi acest site.

Utilizarea site-ului

Prin utilizarea site-ului Casefrumoase.ro rezulta ca ati aderat la politica noastra de confidentialitate, precum si la termenii si conditiile stipulate in aceasta pagina. In cazul in care nu sunteti de acord cu ele va rugam sa nu mai utilizati site-ul nostru.

Paginile „Politica de confidentialitate” si pentru „Termeni si conditii” sunt disponibile tot tipul pe site-ul nostru. Va invitam sa le verificati cel putin la circa 2 luni, deoarece ne rezervam dreptul de a face modificari.

Reclame

Site-ul nostru isi rezerva dreptul de a afisa reclame, in spatii bine delimitate, la anumite produse sau servicii. De asemenea, ne rezervam dreptul de a redacta articole promotionale.

Nu ne asumam responsabilitatea sub nicio forma pentru mesajele, imaginile sau eventualele prejudicii sau pierderi rezultate din campaniile publicitare care nu sunt organizate exclusiv de noi.

Fotografii

Respectam drepturile de autor ale fotografiilor, imaginilor postate pe siteul nostru. Colaboram deschis cu orice entitate care doreste sa ii fie eliminata o poza de pe siteul nostru. Utilizarea pozelor este folosita pentru a ilustra articolul, proiectul fiind unul educational.

Drepturi de autor

Articolele redactate de noi sunt originale, prin urmare preluarea informatiilor sub forma de text este strict interzisa. Ea se poate realiza doar cu acceptul scris/electronic al redactiei Casefrumoase.ro. Ne rezervam dreptul de a va trimite instiintari electronice/scrise in cazul in care vom descoperi ca materialul nostru a fost copiat in alta parte, fara acordul nostru.

Este interzisa postarea in sectiunea de comentarii a materialelor injurioase, calomnioase, pornografice, rasiste sau care incita la violenta. Orice asemenea materiale vor fi sterse / nu vor fi aprobate, iar utilizatorii vor fi banati.

Pentru detalii legate despre confidentialitate si protectia datelor va rugam sa accesati pagina Politica de confidentialitate.

Aceasta pagina Termeni si conditii a fost redactata la 20.11.2018. Ne rezervam dreptul de a aduce modificari asupra acestei politici.