buton masina de spalat
Buton secret pentru masina de spalat
Tips & Tricks

Butonul secret al masinii de spalat. Putine gospodine stiu de existenta lui

Daca apreciati acest articol, va invitam sa dati Like paginii noastre pe Facebook:

Masina de spalat rufe ne-a facut viata multi mai usoara si ne-a permis sa alocam timpul unor alte activitati casnice sau chiar pentru cateva momente de relaxare.

Folosirea frecventa a masinii de spalat nu este un lucru rau in sine, dar, ca orice obiect folosit des, va avea nevoie de atentia noastra.

Butonul secret al masinii de spalat

Dupa un anumit timp si multe cicluri de spalat, s-ar putea sa observam ca rufele noastre, proaspat curatate, nu mai au acelasi miros parfumat al detergentului ci unul mai degraba urat.

Motivul nu este o defectiunii a masinii de spalat. Mai exact, problema ar putea sa fie mazga de detergent vechi sau chiar putin mucegai care se formeaza in sertarul pentru adaugarea detergentului si balsamului.

Pentru a nu te chinui sa il cureti, iti spunem ca acest sertar, la cele mai multe masini de spalat, poate sa fie scos cu usurinta. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe butonul situat pe mijloc, in dreptul compartimentului pentru balsamul de haine.

Odata apasat, mecanismul de blocare se va dezactiva si vei putea astfel sa speli si sa clatesti sertarul. Asa, hainele tale proaspat spalate vor avea din nou parfumul si prospetimea pe care le doresti.

Citeste si: Cele mai frecvente defectiuni la masina de spalat si cum le poti rezolva

Daca apreciati acest articol, va invitam sa dati Like paginii noastre pe Facebook:

Adaugă comentariu

Click aici pentru a lăsa un comentariu